Zo werkt Seezers

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Plaats je idee

Plaats je idee

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is.

Win prijzen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische geldprijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

Persberichten van Seezers.com

Nog beter crowdsourcen op Seezers 2.0 

Crowdsourcing startup Seezers lanceert nieuwe functies op platform

Iets meer dan een half jaar geleden werd Seezers, the idea brewery gelanceerd; het nieuwe crowdsourcing platform van Nederland. Een jaar later en vele ideeën verder is nu een 2.0 versie gelanceerd met allerlei nieuwe functies. 

Sinds de lancering in 2014 zijn er 44 vragen online geweest, 87 winnaars verkozen, 3612 ideeën ingestuurd en €4.100,- aan prijzengeld uitgereikt. Seezers is verder een aantal weken te zien geweest in het SBS6 programma ‘Alles over Wonen’. In 2014 werd Seezers ook verkozen tot één van de meest veelbelovende startups van Nederland en mocht daarom deelnemen aan de Holland in the Valley Startup Bootcamp in Silicon Valley. Inmiddels zijn er 7 mensen fulltime aan de slag voor het platform. 

Ontwikkelingen Seezers.com

In de nieuwe update heeft Seezers de publieksprijs in het leven geroepen.  Iedereen kan nu stemmen op het idee dat volgens hem/haar de derde prijs verdiend. Dit kan heel makkelijk via de deel- en like buttons onder het geplaatste idee op Seezers.com. Iedere deelnemer kan ook stemmen werven door zijn/haar idee te delen via social media en zo vrienden, familie en/of vage kennissen uit te nodigen op hun idee te stemmen.   

Bedrijven kunnen nu ook gemakkelijk zelf online een abonnement afsluiten en meteen aan de slag met het plaatsen van een vraag. Er zijn drie verschillende abonnementsvormen, zodat er altijd een geschikte optie bij zit. 

Seezers deelt sinds kort ook nieuws, tips en artikelen over crowdsourcing op haar eigen blog. Verder wordt er iedere maand een winnaar in het zonnetje gezet op de Wall of Fame in het Seezers kantoor. 

Over Seezers

Seezers is een online crowdsourcing platform voor bedrijven in de productontwikkeling. Op het platform wordt innovatie aangejaagd door het crowdsourcen van frisse, out-of-the-box ideeën direct van de eindgebruiker. 

Meer informatie via +31(0) 6 12 19 86 14 of via [email protected]