Zo werkt Seezers

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Plaats je idee

Plaats je idee

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is.

Win prijzen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische geldprijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

Emiel

Consumentenbehoefte in kaart?

04-08-2015 consumentenbehoefte marktbehoefte R&D productontwikkeling

Consumentenbehoeften worden nog te vaak genegeerd bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Een mooi voorbeeld hiervan is de Google Glass; het moest hét product van Google worden. Want iedereen wilde het immers hebben toch? Er was toch een consumentenbehoefte? En zo niet, dan zou Google die wel zelf creëren.

Vera

Stem jij ook op Seezers?

06-07-2015 Accenture Innovation Awards

Seezers doet dit jaar mee aan de Accenture Innovation Awards, een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Hieraan doet Seezers mee in het thema 'The Internet of Me'. En vanaf nu kun jij stemmen op Seezers als jouw favoriete innovatie van Nederland!

Accenture geeft met de

Frank

Crowdsourcing voorbeelden waar je blij van wordt

07-05-2015 crowdsourcing crowd crowdsourcing voorbeelden

Crowdsourcing voorbeelden kom je steeds vaker tegen. De kracht van de crowd valt niet meer te ontkennen en ‘s werelds grootste merken keren zich tot crowdsourcing om hun merk te versterken. Bedrijven zoals Lego, Starbucks, Pepsi, McDonalds of Unilever maken er al volop gebruik van en integreren het meer en meer in hun innovatieproces. Crowdsourcing is namelijk niet alleen...

Vera

Tips om professioneel te 'wyberen'

23-04-2015 interview co-creatie tips professioneel wyberen winactie

Han van der Meer en Jan Buijs zijn auteurs van het boek ‘Professioneel Wyberen; het organiseren en leiden van creatieve sessies’. Het boek biedt een geïntegreerde en praktische aanpak voor het uitvoeren van co-creatie sessies. Het ‘wyberen’ komt van de ruitvorm van het bekende dropje. Het illustreert namelijk het proces van het bedenken van veel ideeën, het categoriseren van die ideeën en het...

Vera

Nieuws: Ontdek Seezers 2.0!

07-04-2015 Nieuws Seezers 2.0 publieksprijs abonnementen FAQ

Iets meer dan een half jaar geleden werd Seezers, the idea brewery gelanceerd; het nieuwe crowdsourcing platform van Nederland voor bedrijven in de productontwikkeling. Een paar maanden later en vele ideeën verder is er nu een 2.0 versie gelanceerd met heel veel leuke nieuwe features! 

Publieksprijs 

De grootste verandering (en volgens ons de leukste) is

Vera

5 tips om te brainstormen met jezelf

24-03-2015 Brainstormen tips ideeën brainstormsessie brainstormtechnieken

Je kent dat gevoel misschien wel; je bent de hele dag over iets aan het nadenken en opeens schiet dat ene goede idee je op de wc te binnen. Maar helaas, geen smartphone mee voor een potje Candy Crush en dat laatste velletje wc-papier heb je toch echt nodig. Hoe kan je nu een goede brainstormsessie met jezelf hebben?

 

Waar je normaal gesproken bij een brainstormsessie denkt aan...

Vera

Wat is Crowdsourcing?

05-03-2015 Crowdsourcing wat is crowdsourcing voorbeelden doelgroep

Je hebt de term wel eens ergens gehoord. Of wellicht kom je het regelmatig tegen op internet, via je werk of hebben je vrienden het er wel eens over. Maar wat is crowdsourcing nou eigenlijk? En misschien nog wel belangrijker; wat kun je met een crowdsourcing platform?

 

VorigeVolgende