Zo werkt Seezers

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Plaats je idee

Plaats je idee

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is.

Win prijzen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische geldprijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

Vera

Nieuws: Ontdek Seezers 2.0!

07-04-2015 Nieuws Seezers 2.0 publieksprijs abonnementen FAQ

Iets meer dan een half jaar geleden werd Seezers, the idea brewery gelanceerd; het nieuwe crowdsourcing platform van Nederland voor bedrijven in de productontwikkeling. Een paar maanden later en vele ideeën verder is er nu een 2.0 versie gelanceerd met heel veel leuke nieuwe features! 

Publieksprijs 

De grootste verandering (en volgens ons de leukste) is de publieksprijs. Vanaf nu kun jij stemmen inzamelen voor je idee door het te delen via social media! En natuurlijk nodig je zoveel mogelijk vrienden/familie/vage kennissen uit  via Facebook, Twitter of Google+ om op jouw idee te stemmen op Seezers.com;) Ook kun je op je mede idee-bedenkers stemmen als je vindt dat hun idee een stem verdiend!

Verder kunnen bedrijven nu heel gemakkelijk online een abonnement afsluiten. Zo kunnen ze snel een vraag plaatsen en aan de slag met crowdsourcing. Er zijn drie verschillende abonnementsvormen dus voor ieder wat wils!

Je kunt nu ook kennis maken met het Seezers team en voor vragen kun je terecht op de FAQ pagina. Ook blijven we natuurlijk hier op deze blog alle leuke nieuwtjes, tips, tricks en artikelen met je delen! 

Dus ga en ontdek Seezers 2.0