Crowdsourcing op Seezers - The idea brewery

Gratis proberen

Crowdsourcing is de meest efficiënte manier van innoveren

Crowdsourcing veranderd de manier waarop we werken. Stel je eens voor hoe efficiënt productontwikkeling zou zijn wanneer je hulp krijgt van duizenden professionals, studenten, critici en visionairs uit heel Nederland!

Wij geloven dat wanneer je de eindgebruiker betrekt in de productontwikkeling, dit leidt tot een kwalitatief beter, innovatiever en succesvoller product. 95% van alle innovaties mislukken omdat ze niet aansluiten op een bestaande klantbehoefte. Het is onze missie om innovatie aan te jagen en bedrijven middels crowdsourcing te ondersteunen zodat zij de beste kans hebben op succes. Hoe?

                                                        

Door het zo makkelijk mogelijk te maken

 

Op Seezers brengen we je op een eenvoudige en laagdrempelige manier in contact met een grote groep mensen online, onze crowd. Plaats een vraag en ontvang frisse ideeën, oplossingen en feedback van de crowd. Je kunt ze al je vragen op het gebied van productontwikkeling voorleggen om zo de meest uiteenlopende oplossingen te krijgen. Van simpele ideeën, naar verder uitgewerkte concepten tot product. Binnen een paar muisklikken staat je vraag online en stromen de eerste ideeën binnen.

HOE HET WERKT

MAAK EEN ACCOUNT

Crowdsourcing kan snel en goedkoop. Pak nu je voordeel en maak gratis een account aan op Seezers. Met een paar klikken ben je klaar en kun je crowdsourcing inzetten om samen met de consument een beter product te ontwikkelen!

PLAATS EEN VRAAG

Op Seezers deel je je productvraagstuk gemakkelijk op in korte simpele vragen die snel en concreet te beantwoorden zijn. Waar moet mijn product aan voldoen? Hoe moet het eruit zien? Wat is je grootste ergenis bij het gebruik ervan? De mogelijkheden zijn eindeloos, net als de ideeën die je ontvangt.

 

ZET ONZE CROWD AAN HET WERK

De Seezers crowd bestaat uit een groot aantal creatieve denkers die graag hun creativiteit los laten op jouw vraagstukken. Creëer betere producten met honderden enthousiaste denkers die jouw vraagstuk vanuit alle hoeken belichten.

LEUN ACHTEROVER EN GENIET VAN DE VOORDELEN

Met crowdsourcing op Seezers verkort je je innovatieproces van maanden naar enkele dagen. Bespaar kosten en verhoog de kwaliteit van je producten. Kom in contact met je doelgroep en beperk de kans op mislukking. De ideeën komen rechtstreeks van je doelgroep, dus je hoeft de klantbehoefte alleen nog maar in te vullen! 

CROWDSOURCING 1,2,3

Sneller innoveren

Crowdsourcing op seezers maakt het mogelijk om te innoveren in dagen in plaats van maanden. Wil je innoveren dan heb je ongetwijfeld vragen. Waar zit de klant op te wachten? Hoe geven we het vorm?  Zet je vragen op Seezers en zet onze crowd aan het werk. Je krijgt snel een grote hoeveelheid veelzijdige ideeën. 

Goedkoper innoveren

Tijd is natuurlijk geld! Sneller innoveren betekend een grotere kostenbesparing. Ook dure marktonderzoeken zijn verleden tijd. Op Seezers sta je continu in contact met je klant. Dus post je vraag en leun achterover  terwijl de ideeën binnenstromen. 

Beter innoveren

Onderzoek leert dat meer dan 95% van alle innovaties mislukt. Waarom? Omdat het product niet optimaal is afgestemd is op een bestaande klantbehoefte. Op seezers raadpleeg je je eindgebruiker in elke stap van het proces! Zo ontwikkel je betere producten met meer kans van slagen!

En daarom zijn onze klanten zo tevreden!

 

M.D.I Lansbergen | Manager ZGT

"Dankzij Seezers werken we nu al vier ideeën uit met andere zorginstellingen door heel Nederland."

 

L. Broens | Business Developer OICAM

"Meer dan 200 ideeën op onze vraag: Hoe kunnen we energie opwekken uit het wegdek oppervlak. Dat had ik niet verwacht."