Zo werkt Seezers

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Plaats je idee

Plaats je idee

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is.

Win prijzen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische geldprijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

FAQ

Hoe lever ik een idee in?

Een idee inleveren is heel simpel! Je maakt een account aan, bekijkt de vragen en kan direct ideeën op de vragen inleveren. En je kunt zoveel ideeën insturen als je kan bedenken!

Hoe zit het met het eigendomsrecht van mijn idee?

Het door jou ingestuurde idee valt vanaf het moment van plaatsen onder het eigendomsrecht van het bedrijf waarvoor je het idee instuurt. Er kan later geen beroep worden gedaan op jouw ingebrachte idee. Als jouw idee wint word je er uiteraard voor beloond!

Hoe kan ik een geldprijs winnen?

Zodra je een idee hebt ingeleverd maak je kans op een prijs. Hoe meer (originele) ideeën je instuurt, hoe groter de kans dat je wat wint! Bovendien kun je stemmen verzamelen voor de publieksprijs door je idee te delen via social media. Diegene met de meeste stemmen wanneer de vraag is gesloten wint de derde prijs.

Wat is de publieksprijs?

Je kunt met jouw idee de publieksprijs winnen door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor jouw idee. Het idee dat de meeste stemmen heeft verzameld wanneer de vraag is gesloten is de winnaar. Indien er ideeën zijn met een gelijk aantal stemmen beoordeeld het bedrijf uiteindelijk welk idee van de betreffende deelnemers wint. Op de pagina van de vraag staat hoeveel de publieksprijs waard is.

Hoe win ik de publieksprijs?

Om de publieksprijs te winnen moet je zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Dit kun je doen door je idee te delen via social media en zoveel mogelijk vrienden/familie/vage kennissen uit te nodigen op jouw idee te stemmen op Seezers. Je kunt je idee delen vanaf de vraag pagina waar je idee te zien is, maar ook vanaf je account.

Kan ik mijn ideeën intrekken?

Nee, na het insturen van een idee kan deze niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.

Heeft Seezers invloed op de uitslag van de winnende ideeën?

Nee, wij hebben geen enkele invloed op welke ideeën winnen. Het bedrijf beoordeeld alle ideeën zelf en kiest dus ook de winnaars van de eerste en tweede prijs. De publieksprijs wordt bepaald aan het aantal stemmen dat een idee krijgt. Hier heeft Seezers ook geen enkele invloed op.

Hoe weet ik wanneer ik gewonnen heb?

Zodra het bedrijf de ideeën heeft beoordeeld en de winnaars uitgekozen, krijgen de winnaars van de 1e en 2e prijs automatisch een mail. Ook als je de publieksprijs hebt gewonnen krijg je een mail van ons. Check daarom goed of je IBAN klopt zodat het bedrijf het geld kan overmaken en houd je mail in de gaten.

Waarom moet ik mijn IBAN geven?

Omdat je prijzengeld wint als jouw idee word uitgekozen als 1 van de 3 winnaars, heeft het bedrijf jouw financiële gegevens nodig om het prijzengeld over te maken. Deze gegevens worden voor geen enkele andere doeleinden gebruikt dan om het prijzengeld over te maken.

Ik heb gewonnen, wanneer krijg ik mijn prijzengeld?

Wanneer het bedrijf jouw idee heeft uitgekozen als 1 van de winnaars, krijg je een automatische mail dat je gewonnen hebt. Op de laatste dag van de maand wordt het prijzengeld op je rekening gestort. Dit geld ook wanneer je de publieksprijs hebt gewonnen. Zorg er daarom voor dat je IBAN gegevens goed zijn ingevuld in je profiel.

Hoe gaan we met je gegevens omgaan? (AVG)

Wij slaan met jouw toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de vragen en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren. Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je dit niet langer prijs op stelt, kunt je jezelf uitschrijven op onze website. Voor vragen, inzage in je gegevens, wijzigingen of het verwijderen van je persoonsgegevens kun je ons mailen: [email protected]