Zo werkt Seezers

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Plaats je idee

Plaats je idee

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is.

Win prijzen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische geldprijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

Hoe ziet het huishouden er volgens jou over 20 jaar uit?

Allesoverwonen

Hoe ziet het huishouden er volgens jou over 20 jaar uit?

2e €30,00
2e €50,00
3e €20,00 Publieksprijs

Dat de wereld om ons heen snel verandert is wel duidelijk. Hoe lang is het geleden dat je voor het eerst een mobiele telefoon had? Tegenwoordig is de smart Phone niet meer weg te denken uit ons leven en we worden steeds afhankelijker. Op afstand de thermostaat van je huis instellen via je smart phone bedienen is al niet nieuw meer. Ook is het al mogelijk om met je smartphone te zien wat er nog in je koelkast ligt, hoe lang het nog houdbaar is en welke gerechten je ermee kan maken. Mis je iets? Dan kan deze ‘slimme’ koelkast dat zelf via internet bijbestellen. Ook de wasmachine en oven zijn koppelbaar met je smart phone. Zo kun je binnenkort van achter je bureau controleren of er nog melk is, de oven alvast voorverwarmen of een wasje aanzetten. Zelfs op afstand koken behoort tot de mogelijkheden! Met een speciale app kun je digitale recepten downloaden, en de app geeft de bereidingsmethode, -­‐tijd en -­‐temperatuur door aan het apparaat. Je hoeft alleen de ingrediënten er maar in te stoppen en de keukenrobot doet de rest

Deze vraag is afgesloten

De vraag is gesloten en de winnaars zijn gekozen. Er kunnen daarom geen nieuwe ideeën ingediend worden.

 

Ideeën van anderen

 • Jeroen

  Heeft een idee geplaatst

  op 8/8/14
 • Inge

  Heeft een idee geplaatst

  op 7/8/14
 • Inge

  Heeft een idee geplaatst

  op 7/8/14

Winnende ideeën

Inge

Eerste prijs

€50,00

mensen kweken hun eigen voedsel in huis. dit kunnen de standaard groenten van nu zijn, maar denk ook aan eetbare insecten. uiteraard zullen de producten gekweekt worden in een compleet zelfregulerende omgeving, zodat men er weinig omkijken naar heeft.

Jeroen

Tweede prijs

€30,00

Internet op de muur

Inge

Derde prijs

€20,00

Publieksprijs

de plinten van de vloeren zijn voorzien van een zuigsysteem. Dit zuigt continu het stof op (dat zich uiteindelijk toch altijd in de hoeken verzamelt), maar zorgt ook voor de luchtcirculatie.