Hoe het werkt

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer gratis je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Zoek naar vragen

Stuur je idee in

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is. Een idee insturen kan in slechts 20 seconden!

Zoek naar vragen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische prijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

Bedrijven moeten innoveren om te overleven en toch faalt 95% van alle innovaties!

Dat je moet vernieuwen om niet ingehaald te worden door een concurrent is niets nieuws. Maar hoe breng je innovaties succesvol naar de markt? Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 95% van alle innovaties mislukt. Lees hieronder de grootste redenen waarom innovaties mislukken!


Grote redenen waarom innovaties mislukken

Uit onderzoek (BCG) naar innovatie blijkt dat maar liefst 95% van alle innovaties mislukken. Grote redenen voor het mislukken van innovaties zijn:

- De goede ideeën kiezen (32%)

- Te weinig goede ideeën (22%)

- Marketing innovaties (20%)

- Onderzoek behoefte klant (18%)

Deze bedrijven gingen je voor!

Univé

Xelvin

Saxion Hogeschool

Grolsch

A.S. Watson

Novel-T

De ideeën liggen op straat, je hoeft ze alleen maar op te rapen!

Iedereen heeft een eigen mening. Kijk maar eens naar alle reviews die worden gegeven bij een product dat je wilt bestellen in een webshop. We hoeven niemand uit te leggen welke invloed negatieve reviews hebben op de verkoop van het product. Dat wil je niet!

De ontwikkeling van producten verloopt op dezelfde, maar vaak nog conservatieve wijze: het bedrijf ontwikkelt (vaak in het geheim) een product. Van de klant wordt vervolgens verwacht dat hij/zij dit gaat kopen. In veel gevallen gaat dit mis en op basis van de feedback die dan pas wordt verzameld wordt het product verbeterd of men komt tot de ontdekking dat klanten helemaal niet op deze innovatie zitten te wachten.

Door je (potentiële) klant vroegtijdig en op een leuke manier bij het ontwikkelingsproces te betrekken verklein je de kans op mislukken! En je bouwt al vraag voor je product op terwijl het nog niet eens bestaat!

Heb jij te weinig goede ideeën, moeite met het kiezen van de goede ideeën of je klantbehoefte onderzoeken?

Dan bieden we jou de mogelijkheid om eenmalig gratis een vraagstuk te plaatsen en daar gegarandeerd 100 ideeën voor terug te krijgen!

- Leer je markt kennen. Een marktonderzoek is gedaan in enkele muisklikken!

- Onze crowd heeft geen tunnelvisie en denkt zonder grenzen.

- Onze crowd brengt je extra inspiratie;

- Bespaar tijd! Onze crowd stuurt ideeën in terwijl jij je focust op een te behalen deadline.

- Geef je organisatie een open en innovatief karakter door mensen met je mee te laten denken

Seezers geprobeerd en wil je meer vragen plaatsen? Kies hieronder je pakket!

Startup

€ 90,00

1

Innovatie aanjagen maar weinig budget? Dan is dit pakket geschikt voor jou! Plaats 5x een vraagstuk en ontvang 500 ideeën!

 • 5 vragen plaatsen
 • 100 ideeën per vraag
 • Controle vraagstelling
 • Gratis gebruik ideeën-beoordelingssysteem
 • Download alle ingestuurde ideeën gerangschikt op kwaliteit
Kies pakket

MKB bedrijf

€ 285,00

2

Uitgebreider onderzoek doen? Deel je algemene innovatievraagstuk op in verschillende vragen en ontvang veel ideeën vanuit verschillende invalshoeken. Koppel de ingestuurde ideeën van de verschillende vragen aan elkaar je zult tot verassende oplossingen komen!

 • 20 vragen plaatsen
 • 100 ideeën per vraag
 • Controle vraagstelling
 • Gratis gebruik ideeën-beoordelingssysteem
 • Download alle ingestuurde ideeën gerangschikt op kwaliteit
Kies pakket

Groot bedrijf

€ 625,00

3

Werk nauw samen met onze crowd. Heb je even geen inspiratie? Huidige denkpatronen doorbreken of af van een tunnelvisie? Met 50 te plaatsen vraagstukken jaag je onbezorgd innovaties aan en ben je als merk erg zichtbaar op ons platform!

 • 50 vragen plaatsen
 • 100 ideeën per vraag
 • Controle vraagstelling
 • Gratis gebruik ideeën-beoordelingssysteem
 • Download alle ingestuurde ideeën gerangschikt op kwaliteit
Kies pakket

Probeer Seezers GRATIS

€ 0,00

4

Maak kennis met ons en probeer Seezers eenmalig volledig gratis. Plaats je vraagstuk online, haal frisse, out-of-the-box ideeën van je crowd in huis en maak de sprong naar innovatie.

 • 1 vraag plaatsen
 • 100 ideeën per vraag
 • Controle vraagstelling
 • Gratis gebruik ideeën-beoordelingssysteem
 • Download alle ingestuurde ideeën gerangschikt op kwaliteit
Kies pakket

Onze diensten

Kennis op Seezers.nl

Op kennisplatform Seezers kun je eenvoudig vraagstukken plaatsen en ontvang je frisse ideeën van mensen die iedere dag met passie en enthousiasme na willen denken over innovatievraagstukken van organisaties.

Koppeling met professionals uit ons netwerk

We helpen organisaties bij het realiseren van innovaties door de vraag vanuit ons platform te verbinden aan specialisten. We kennen landelijk veel professionals, maar werken ook nauw samen met vele organisaties die professionals kunnen leveren. Meer informatie? Bekijk hier hoe wij innovaties realiseren! Wil jij je als specialist aanmelden? Kijk dan eens op onze vacaturepagina!

Seezers Whitelabel

Een eigen gepersonaliseerd 'seezers-platform' waarmee je niet alleen innovaties bij je klanten aanjaagt maar ook je omzet verhoogt? Acquisitie was nog nooit zo makkelijk! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden op deze pagina over Seezers Whitelabel!