Hoe het werkt

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer gratis je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Zoek naar vragen

Stuur je idee in

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is. Een idee insturen kan in slechts 20 seconden!

Zoek naar vragen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische prijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

Afbeelding bij je vraagstuk

Op alle beelden en foto's op onze website en kanalen rust auteursrecht. Om vervelende situaties tussen organisaties die vragen op Seezers plaatsen en derde partijen die beroep doen op hun auteursrecht te voorkomen volgt hieronder een uitleg.

Op Seezers plaats je een vraagstuk (advertentie) met als doel dat mensen ideeën in gaan sturen. De afbeelding die bij je vraagstuk weergeven wordt is bepalend voor mensen om er wel of niet op te klikken. Bij succesvolle vraagstukken worden afbeeldingen gebruikt die op zowel klein- als groot formaat duidelijk het onderwerp weergeven. Om je op weg te helpen stellen we een aantal stockfoto’s beschikbaar die je gratis mag gebruiken. Staat jouw afbeelding er niet tussen? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om een eigen afbeelding te gebruiken. Dit kan een zelfgemaakt foto zijn met je mobiele telefoon of een stockfoto.

Je hoeft geen professionele fotograaf te zijn om een goede foto bij je vraagstuk te plaatsen. Er zijn ook enkele websites waar je gratis foto’s kunt downloaden, ook voor commercieel gebruik. Enkele voorbeelden:

Auteursrecht

De meeste foto’s op het internet zijn auteursrechtelijk beschermd. Dit betekent dat iemand die een beeld of foto maakt, zelf mag bepalen wat er met dat werk gebeurt. De eigenaar mag dus bepalen wie het mag zien en wie er iets aan mogen veranderen. Vanwege dit auteursrecht moet je altijd aan de maker van het beeld of foto toestemming vragen.

Pas dus op met het plaatsen van een internetafbeelding, deze mag je nooit zomaar gebruiken! Om niet in een situatie te komen dat iemand zijn auteursrecht opeist adviseren we je daarom om onze foto’s, eigen gedownloade (en betaalde) stockfoto’s te gebruiken of zelf een foto te maken. Seezers is nooit verantwoordelijk voor foto's die organisaties zelf naar het platform uploaden en zal de verantwoordelijkheid bij een eventueel geschil bij de organisatie leggen.