Hoe het werkt

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer gratis je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Zoek naar vragen

Stuur je idee in

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is. Een idee insturen kan in slechts 20 seconden!

Zoek naar vragen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische prijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

Co-creatie, wat is het en hoe kan ik het toepassen?

Kennis delen is vermenigvuldigen!

Wat is co-creatie?

Bij co-creatie werken organisatie en eindgebruiker samen aan een concrete opdracht om bijvoorbeeld een probleem binnen een organisatie op te lossen of mee te werken aan nieuwe of bestaande productinnovaties, diensten of processen.

Co-creatie op Seezers

Op Seezers was co-creatie nog nooit zo makkelijk. Wij jagen innovatie aan door samen met de eindgebruiker ideeën te bedenken voor nieuwe of bestaande productinnovaties. Hierbij betrekken we de eindgebruiker op een makkelijke manier via Seezers.nl en slaan we bruggen tussen productontwikkeling vragen die bedrijven hebben en de onverwachte inzichten die de eindgebruiker kan bieden.

Op Seezers.nl plaatsen bedrijven vraagstukken. Per vraagstuk zorgen we voor een groot aantal ideeën van de gewenste doelgroep. Zo verbinden we bedrijven met hun markt en brengen ze in contact met nieuw talent. Door onze samenwerking met vele personeelsorganisaties helpen we ook bij de realisatie van de innovaties.

Wil jij ook waarde creëren voor je bedrijf met co-creatie op Seezers?

Over Seezers

Op Seezers, the idea brewery, krijg jij de kans om creatieve ideeën te bedenken voor bedrijven in de productontwikkeling. Door middel van crowdsourcing krijgen bedrijven nieuwe, frisse, out-of-the-box productideeën. Bovendien kun jij precies aan ze vertellen wat voor product jij zou willen! Zo zorgen we dus samen voor meer innovatie. Dus wil jij meedenken aan producten en aan het begin van nieuwe innovaties staan? Of wil je gewoon creatief bezig zijn en kans maken op mooie prijzen? Meld je dan aan, join the crowd en start brewing!

Onze diensten

Innovatie vraagstukken plaatsen

Op kennisplatform Seezers kun je eenvoudig vraagstukken plaatsen en ontvang je frisse ideeën van mensen die iedere dag met passie en enthousiasme na willen denken over innovatievraagstukken van organisaties.

Innovatie realiseren

Moeite met de realisatie van je innovatie? Wij werken landelijk met vele organisaties en professionals waar we jou graag mee in contact brengen! Op deze pagina leggen we uit hoe we innovaties realiseren!

Seezers Whitelabel

Een eigen gepersonaliseerd 'seezers-platform' waarmee je niet alleen innovaties bij je klanten aanjaagt maar ook je omzet verhoogt? Acquisitie was nog nooit zo makkelijk! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden op deze pagina over Seezers Whitelabel!