Hoe het werkt

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer gratis je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Zoek naar vragen

Stuur je idee in

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is. Een idee insturen kan in slechts 20 seconden!

Zoek naar vragen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische prijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

"Door mensen te verbinden jagen wij innovatie aan en helpen deze te realiseren”

Seezers is een verzamel- en kennisplatform om nieuwe innovaties te starten. We jagen innovaties aan door jou als organisatie de mogelijkheid te bieden je (innovatie)vraagstukken op ons crowdsourcingplatform te plaatsen. Mensen uit heel Nederland sturen hier ideeën op in. Dat doen we simpel, snel en super efficiënt.

Plaats al je vragen op Seezers en ontvang frisse ideeën, uiteenlopende oplossingen en feedback van een grote groep mensen, onze crowd. Binnen een paar muisklikken staat je vraag online en stromen de eerste ideeën binnen. Beoordeel en download de ideeën vervolgens om er direct mee aan de slag te gaan!

Naast ons platform staan we voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van je innovaties. En wil je een eigen Seezers platform voor je organisatie? Dan kun je deel uitmaken van ons Seezers Reseller Whitelabel programma!

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over Seezers, wil je met ons in contact komen of heb je een ander verzoek? Neem contact met ons op per email of telefoon.

Seezers - the idea brewery

Email: info@seezers.nl

Phone: +31 (0)6 12 19 86 14