Hoe het werkt

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer gratis je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Zoek naar vragen

Stuur je idee in

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is. Een idee insturen kan in slechts 20 seconden!

Zoek naar vragen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische prijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

Op deze pagina proberen we stap-voor-stap uit te leggen hoe je ingestuurde ideeën snel kunt beoordelen en hoe je de winnaars van je vraagstuk bekend maakt!

Stap 1: Inloggen

Log in en klik op 'mijn account'.


Stap 2: Vragen ter beoordeling

Klik bovenin het menu op 'mijn vragen' en zie welke vragen beoordeeld dienen te worden. Deze zijn te vinden on het kopje 'Vragen ter beoordeling'.

Klik op het rode 'medaille-icoontje' bij het aantal ingestuurde ideeën om het beoordelen te starten.

Stap 3: Start de beoordeling

Er worden nu 33x een drietal ingestuurde ideeën in willekeurige volgorde boven elkaar geplaatst. Klik de beste van de drie ideeën aan. Denk hier vooral niet te lang over na!


Natuurlijk zit er achter een idee een achterliggende gedachte. Deze zijn te lezen op het moment dat je alle ideeën download. Het gaat er in deze stappen om zo snel mogelijk tot resultaat te komen.


Stap 4: Verfijn de resultaten

De 34 beste ideeën beoordeel je in deze tweede stap met een sterrenbeoordeling. Geef de ideeën een cijfer van 1 t/m 5 door op het aantal sterren te klikken.

Stap 5: Bepaal de winnaars

Na de beoordeling zie je een lijst met alle ingestuurde ideeën die op volgorde zijn geplaatst. Kies twee ideeën naar keuze en sleep deze naar respectievelijk plaats 1 en 2. Klik vervolgens op 'opslaan'.

De winnaars worden automatisch op de hoogte gesteld van de door hun gewonnen prijs.

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Neem contact met ons op via: info@seezers.nl

Over Seezers

Op Seezers, the idea brewery, krijg jij de kans om creatieve ideeën te bedenken voor bedrijven in de productontwikkeling. Door middel van crowdsourcing krijgen bedrijven nieuwe, frisse, out-of-the-box productideeën. Bovendien kun jij precies aan ze vertellen wat voor product jij zou willen! Het insturen van een idee kan in slechts 20 seconden! Zo zorgen we dus samen voor meer innovatie. Dus wil jij meedenken aan producten en aan het begin van nieuwe innovaties staan? Of wil je gewoon creatief bezig zijn en kans maken op mooie prijzen? Meld je dan aan, join the crowd en start brewing!

Onze diensten

Innovatie vraagstukken plaatsen

Op kennisplatform Seezers kun je eenvoudig vraagstukken plaatsen en ontvang je frisse ideeën van mensen die iedere dag met passie en enthousiasme na willen denken over innovatievraagstukken van organisaties.

Innovatie realiseren

Moeite met de realisatie van je innovatie? Wij werken landelijk met vele organisaties en professionals waar we jou graag mee in contact brengen! Op deze pagina leggen we uit hoe we innovaties realiseren!

Seezers Whitelabel

Een eigen gepersonaliseerd 'seezers-platform' waarmee je niet alleen innovaties bij je klanten aanjaagt maar ook je omzet verhoogt? Acquisitie was nog nooit zo makkelijk! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden op deze pagina over Seezers Whitelabel!