Hoe het werkt

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer gratis je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Zoek naar vragen

Stuur je idee in

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is. Een idee insturen kan in slechts 20 seconden!

Zoek naar vragen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische prijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

Een 'seezers'-platform in je eigen huisstijl!

Een veranderende maatschappij vraagt om een andere dienstverlening. Daarom biedt Seezers de interessante mogelijkheid je dienstverlening en services aanzienlijk uit te breiden met het Seezers Whitelabel Reseller programma waardoor jij je klanten Innovation-as-a-service aan kunt bieden.

Ontdek de pijnpunten van je klant door gezamenlijk de ingestuurde ideeën te bespreken!

Iedere organisatie begrijpt dat stilstand achteruitgang betekent en dat innovatie daarom letterlijk van levensbelang is. Door je eigen klanten gratis vraagstukken te laten plaatsen op je persoonlijke 'Seezers-pagina' krijg je gratis inzichten in de pijnpunten van je klant. En daar kun jij je eigen dienst natuurlijk leveren!

Acquisitie was nog nooit zo gemakkelijk!

Door middel van het Seezers Whitelabel Reseller programma krijg jij een online marketing tool in handen waarmee acquisitie nog makkelijker en succesvoller wordt gemaakt! Het werkt als volgt:

Geef iets van waarde weg:
Laat je klant gratis vraagstukken plaatsen op je persoonlijke platform en lever ze gegarandeerd 100 nieuwe, frisse ideeën. Door de koppeling met ons Seezers netwerk worden de 100 ideeën gegarandeerd geleverd, ook als jij niet zo'n grote achterban hebt!

Promoot de vraagstukken van je (potentiële) klant
Deel de vragen van je klant op je eigen social media kanalen. Je geeft hiermee niet alleen je eigen organisatie een open en innovatief karakter, maar helpt je (potentiële) klant zonder daar veel voor te hoeven doen. Daarnaast vinden je eigen volgers het juist leuk om mee te mogen denken en daar prijzen mee te kunnen winnen!


Laat je klant gratis vragen plaatsen op je eigen gepersonaliseerde 'Seezers-platform'

De crowd doet het werk
Wacht tot er 100 ideeën zijn ingestuurd. Je klant wordt automatisch per mail op de hoogte gebracht als de ideeën zijn ingestuurd.

Bespreek gezamenlijk de ingestuurde ideeën
Bespreek gezamenlijk de ingestuurde ideeën en vraag je klant waar je hem/haar mee verder zou kunnen helpen.

Bespreek gezamenlijk de ingestuurde ideeën en ontdek de pijnpunten van je klant

Help je klant verder
Lever je dienst aan de klant of bedenk hoe jij je klant verder kunt helpen. Vraagt je klant iets dat jij niet kunt leveren? Dan kunnen wij vanuit ons Seezers netwerk dat vast wél! Neemt contact met ons op en we zoeken samen naar de oplossing!

Lever je eigen dienst en verhoog je omzet!

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Je eigen platform en nóg meer...

Met je eigen gepersonaliseerde platform:


- Breid je diensten uit met je eigen ideeënplatform in je eigen huisstijl

- Ontdek waar de pijnpunten van je klant liggen en lever je eigen dienst

- Bouw je eigen fan-base (crowd) op

- Verhoog de loyaliteit van je volgers/fans

- Heb je geen kosten voor je klanten: laat ze helemaal gratis vraagstukken plaatsen

- Ben je toegankelijk via een unieke url en/of via je eigen website

- Krijg je hulp van de Seezers-crowd bij het insturen van ideeën op vraagstukken van je klanten

Daarnaast krijg je de volgende extra features:

- Een dashboard met inzicht in ingestuurde vraagstukken en ideeën

- De mogelijkheid om het als interne ideeënbus te gebruiken: Zet vraagstukken binnen je organisatie uit en werk samen met je collega's naar resultaat.

- Het aantal te ontvangen ideeën per vraag is instelbaar

- De ingestuurde ideeën zijn af te schermen zodat niemand op het platform ze kan lezen

Over Seezers

Op Seezers, the idea brewery, krijg jij de kans om creatieve ideeën te bedenken voor bedrijven in de productontwikkeling. Door middel van crowdsourcing krijgen bedrijven nieuwe, frisse, out-of-the-box productideeën. Bovendien kun jij precies aan ze vertellen wat voor product jij zou willen! Het insturen van een idee kan in slechts 20 seconden! Zo zorgen we dus samen voor meer innovatie. Dus wil jij meedenken aan producten en aan het begin van nieuwe innovaties staan? Of wil je gewoon creatief bezig zijn en kans maken op mooie prijzen? Meld je dan aan, join the crowd en start brewing!

Onze diensten

Innovatie vraagstukken plaatsen

Op kennisplatform Seezers kun je eenvoudig vraagstukken plaatsen en ontvang je frisse ideeën van mensen die iedere dag met passie en enthousiasme na willen denken over innovatievraagstukken van organisaties.

Innovatie realiseren

Moeite met de realisatie van je innovatie? Wij werken landelijk met vele organisaties en professionals waar we jou graag mee in contact brengen! Op deze pagina leggen we uit hoe we innovaties realiseren!

Innovation-as-a-service

Een eigen gepersonaliseerd 'seezers-platform' waarmee je niet alleen innovaties bij je klanten aanjaagt maar ook je omzet verhoogt? Acquisitie was nog nooit zo makkelijk! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden op deze pagina over innovation-as-a-service!