Hoe het werkt

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer gratis je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Zoek naar vragen

Stuur je idee in

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is. Een idee insturen kan in slechts 20 seconden!

Zoek naar vragen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische prijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

“Ik heb geen tijd om te innoveren”

“Ik heb onvoldoende budget ter beschikking”

”Ik heb geen kennis en inzicht in innovatietrajecten”

Bovenstaande uitspraken horen we vaak van onze opdrachtgevers.

Waarom 95% van de innovaties mislukt!

Zijn bovenstaande citaten herkenbaar? Uit onderzoek (BCG) naar innovatie blijkt dat maar liefst 95% van alle innovaties mislukken. Grote redenen voor het mislukken van innovaties zijn:

- Een te lang ontwikkelingsproces (42%)

- Alleen-maar-risico’s-zien-cultuur (31%)

- Slechte begeleiding (25%)

- Marketing innovaties (20%)


Innoveren betekent grenzen opzoeken, veel vrijheid, volledige focus en gewoon doen!

Over innovatie zijn veel boeken geschreven en er zijn tal van tips en adviezen over te vinden. Volgens ons helpen de volgende tips vele ondernemers verder:

1. Grenzen opzoeken en fouten durven maken

Innoveren is een proces waarin je grenzen opzoekt en continue valt en weer opstaat. Niemand leert zonder fouten te maken. Experimenteren dus!

2. Vrijheid

Daarnaast moet je vrij kunnen denken. Neem de ruimte om ideeën uit te proberen en ze te toetsen bij klanten en leveranciers. Zorg dat je daarbij niet belemmerd wordt door organisatorische randvoorwaarden!

3. Focus

Gerelateerd aan het vorige punt is: Focus!
Innovatie is geen activiteit voor erbij. Maak iemand verantwoordelijk en zorg dat er een duidelijke tijdlijn komt.

4. Gewoon doen!

Veel organisaties bedenken in hun gedachten de mooiste creaties maar blijven steken in hun bestaande werkprocessen. Zij 'blijven doen wat ze altijd deden, en krijgen wat ze altijd kregen'. Door de theorie in de praktijk te brengen kom je verder. Ga gewoon aan de slag en laat je niet belemmeren door kennis, tijd of geld.

Deze bedrijven gingen je al voor!

A.S. Watson

Xelvin

Novel-T

Grolsch

Saxion Hogeschool

Univé

"Door mensen te verbinden jagen wij innovatie aan en helpen deze realiseren”

Ons doel: jouw innovatie gerealiseerd krijgen!

Innoveren is mensenwerk. Innoveren kan alleen met de juiste personen op de juiste plaats. Daarom verbinden we professionals aan organisaties. Ons kennisplatform breidt zich iedere dag uit waardoor we samenwerken met vele (personeels)organisaties in Nederland. Zo bouwen we iedere dag verder aan ons doel: een kennisnetwerk opbouwen waarmee we jou verder kunnen helpen je innovaties te realiseren!

We werken onder andere samen met de volgende specialisten

- Projectmanagers

- Business developers

- Innovatiemanagers

- Crowdsourcing specialisten

- (Industrieel) productontwikkelaars

- Werktuigbouwkundigen

- Elektrotechniek engineers

- Studenten

- Startups

- Juridisch adviseurs

- Marketing- & Communicatiespecialisten

- Sales

- Subsidieadviseurs

Ben je op zoek naar iemand met een bepaalde specialisatie? Laat het ons weten door een mail te sturen naar innovatie@seezers.nl.

Over Seezers

Op Seezers, the idea brewery, krijg jij de kans om creatieve ideeën te bedenken voor bedrijven in de productontwikkeling. Door middel van crowdsourcing krijgen bedrijven nieuwe, frisse, out-of-the-box productideeën. Bovendien kun jij precies aan ze vertellen wat voor product jij zou willen! Het insturen van een idee kan in slechts 20 seconden! Zo zorgen we dus samen voor meer innovatie. Dus wil jij meedenken aan producten en aan het begin van nieuwe innovaties staan? Of wil je gewoon creatief bezig zijn en kans maken op mooie prijzen? Meld je dan aan, join the crowd en start brewing!

Onze diensten

Innovatie vraagstukken plaatsen

Op kennisplatform Seezers kun je eenvoudig vraagstukken plaatsen en ontvang je frisse ideeën van mensen die iedere dag met passie en enthousiasme na willen denken over innovatievraagstukken van organisaties.

Innovatie realiseren

Moeite met de realisatie van je innovatie? Wij werken landelijk met vele organisaties en professionals waar we jou graag mee in contact brengen! Op deze pagina leggen we uit hoe we innovaties realiseren!

Seezers Whitelabel

Een eigen gepersonaliseerd 'seezers-platform' waarmee je niet alleen innovaties bij je klanten aanjaagt maar ook je omzet verhoogt? Acquisitie was nog nooit zo makkelijk! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden op deze pagina over Seezers Whitelabel!