Hoe het werkt

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer gratis je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Zoek naar vragen

Stuur je idee in

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is. Een idee insturen kan in slechts 20 seconden!

Zoek naar vragen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische prijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

Het plaatsen van een vraagstuk op Seezers.nl gaat als volgt

Stap 1: Maak een account aan!

Om een vraag te kunnen plaatsen dien je een account aan te maken. Registreren is volledig gratis en na registratie kun je tevens ideeën insturen!


Stap 2: Verifieer je account

Log in op uw e-mailadres om uw account te verifiëren. Geen e-mail ontvangen? Dan zit hij in je ongewenste postvak. Markeer ons direct als veilige afzender om niets te missen!


Stap 3: Inloggen

Log in op Seezers.nl


Stap 4: Vraag plaatsen

Plaats je vraag! Om ons platform te proberen mag je de eerste vraag volledig gratis plaatsen!

Stap 4 (Optioneel):

Kun je geen vraag meer plaatsen? Kies één van onderstaande pakketten. Je betaalt bij ons alleen wat je gebruikt

Startup

€ 90,00

1

Innovatie aanjagen maar weinig budget? Dan is dit pakket geschikt voor jou! Plaats 5x een vraagstuk en ontvang 500 ideeën!

 • 5 vragen plaatsen
 • 100 ideeën per vraag
 • Controle vraagstelling
 • Gratis gebruik ideeën-beoordelingssysteem
 • Download alle ingestuurde ideeën gerangschikt op kwaliteit
Kies pakket

MKB bedrijf

€ 285,00

2

Uitgebreider onderzoek doen? Deel je algemene innovatievraagstuk op in verschillende vragen en ontvang veel ideeën vanuit verschillende invalshoeken. Koppel de ingestuurde ideeën van de verschillende vragen aan elkaar je zult tot verassende oplossingen komen!

 • 20 vragen plaatsen
 • 100 ideeën per vraag
 • Controle vraagstelling
 • Gratis gebruik ideeën-beoordelingssysteem
 • Download alle ingestuurde ideeën gerangschikt op kwaliteit
Kies pakket

Groot bedrijf

€ 625,00

3

Werk nauw samen met onze crowd. Heb je even geen inspiratie? Huidige denkpatronen doorbreken of af van een tunnelvisie? Met 50 te plaatsen vraagstukken jaag je onbezorgd innovaties aan en ben je als merk erg zichtbaar op ons platform!

 • 50 vragen plaatsen
 • 100 ideeën per vraag
 • Controle vraagstelling
 • Gratis gebruik ideeën-beoordelingssysteem
 • Download alle ingestuurde ideeën gerangschikt op kwaliteit
Kies pakket

Probeer Seezers GRATIS

€ 0,00

4

Maak kennis met ons en probeer Seezers eenmalig volledig gratis. Plaats je vraagstuk online, haal frisse, out-of-the-box ideeën van je crowd in huis en maak de sprong naar innovatie.

 • 1 vraag plaatsen
 • 100 ideeën per vraag
 • Controle vraagstelling
 • Gratis gebruik ideeën-beoordelingssysteem
 • Download alle ingestuurde ideeën gerangschikt op kwaliteit
Kies pakket

Stap 5: Vraag plaatsen

Doorloop de gevraagde stappen:

1. Wat is je concrete vraag?

Stel een kort maar krachtige vraag. Op deze pagina geven we je tips en inspiratie om tot een zo concreet mogelijke vraag te komen.

2. Geef hier meer achtergrondinformatie over de vraag

Onze deelnemers zijn nieuwsgierig naar de afkomst van de vraag. Waarom stel je als organisatie deze vraag? Neem onze gebruikers mee en geef ze iets meer informatie

3. Welke prijzen stel je beschikbaar voor de beste ideeën?

Omschrijf de drie prijzen die je voor de beste ideeën beschikbaar stelt.

4. Kies een afbeelding

Om spam, conflicterende en/of aanstootgevende vragen te weren controleren we alle vraagstukken voordat ze online worden geplaatst. Op deze manier houden we de controle en bieden we iedereen een gebruiksvriendelijk platform.

5. Je vraag wordt gecontroleerd en staat snel online!

Kies een afbeelding die je bij de vraag geplaatst zou willen zien. Liever een eigen afbeelding plaatsen? Dat kan, klik op 'Upload een eigen afbeelding'. Lees hier over wetgeving met betrekking tot het uploaden van een eigen afbeelding.

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Neem contact met ons op via: info@seezers.nl

Over Seezers

Op Seezers, the idea brewery, krijg jij de kans om creatieve ideeën te bedenken voor bedrijven in de productontwikkeling. Door middel van crowdsourcing krijgen bedrijven nieuwe, frisse, out-of-the-box productideeën. Bovendien kun jij precies aan ze vertellen wat voor product jij zou willen! Het insturen van een idee kan in slechts 20 seconden! Zo zorgen we dus samen voor meer innovatie. Dus wil jij meedenken aan producten en aan het begin van nieuwe innovaties staan? Of wil je gewoon creatief bezig zijn en kans maken op mooie prijzen? Meld je dan aan, join the crowd en start brewing!

Onze diensten

Innovatie vraagstukken plaatsen

Op kennisplatform Seezers kun je eenvoudig vraagstukken plaatsen en ontvang je frisse ideeën van mensen die iedere dag met passie en enthousiasme na willen denken over innovatievraagstukken van organisaties.

Innovatie realiseren

Moeite met de realisatie van je innovatie? Wij werken landelijk met vele organisaties en professionals waar we jou graag mee in contact brengen! Op deze pagina leggen we uit hoe we innovaties realiseren!

Seezers Whitelabel

Een eigen gepersonaliseerd 'seezers-platform' waarmee je niet alleen innovaties bij je klanten aanjaagt maar ook je omzet verhoogt? Acquisitie was nog nooit zo makkelijk! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden op deze pagina over Seezers Whitelabel!