Hoe het werkt

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer gratis je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Zoek naar vragen

Stuur je idee in

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is. Een idee insturen kan in slechts 20 seconden!

Zoek naar vragen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische prijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

Twente Milieu

Hoe kunnen afgedankte elektrische apparaten zo goed/ makkelijk mogelijk worden ingezameld?

2e
1e
3e Publieksprijs

Eerste prijs

€50,-

Tweede prijs

€30,-

Derde prijs

€20,-

We gebruiken met z'n allen steeds meer elektrische apparaten. Ooit gooien we die weg. Denk maar aan een televisie die het begeeft, of een stofzuiger waarvan een nieuwer en beter model beschikbaar is. Heb je er wel eens over nagedacht dat er herbruikbare en waardevolle stoffen in deze producten zitten? Wanneer ze in de grijze bak belanden worden ze verbrand. Dat is jammer, want al deze stoffen kunnen worden hergebruikt. Twente Milieu heeft daarom jouw hulp nodig! Jij hebt vast nog ergens een mobiele telefoon, een berg kabels of andere apparatuur liggen die eigenlijk weggegooid kunnen worden. Twente Milieu beseft zich dat het waarschijnlijk een grote stap is om deze helemaal naar het afvalbrengpunt te brengen. Hoe kan Twente Milieu er toch voor zorgen dat jij en anderen afgedankte elektrische apparaten toch gescheiden inleveren? Waar zou jij je elektrische apparaten in willen leveren en hoe kan Twente Milieu je het zo makkelijk mogelijk maken?

Deze vraag is afgesloten

De vraag is gesloten en de winnaars zijn gekozen. Er kunnen daarom geen nieuwe ideeën ingediend worden.

 

Ideeën van anderen

 • Anoniem

  Heeft een idee geplaatst

  6 jaar geleden
 • Anoniem

  Heeft een idee geplaatst

  6 jaar geleden
 • Anoniem

  Heeft een idee geplaatst

  6 jaar geleden

Winnende ideeën