Hoe het werkt

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer gratis je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Zoek naar vragen

Stuur je idee in

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is. Een idee insturen kan in slechts 20 seconden!

Zoek naar vragen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische prijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

Allesoverwonen

Hoe ziet het huishouden er volgens jou over 20 jaar uit?

2e
1e
3e Publieksprijs

Eerste prijs

€50,-

Tweede prijs

€30,-

Derde prijs

€20,-

Dat de wereld om ons heen snel verandert is wel duidelijk. Hoe lang is het geleden dat je voor het eerst een mobiele telefoon had? Tegenwoordig is de smart Phone niet meer weg te denken uit ons leven en we worden steeds afhankelijker. Op afstand de thermostaat van je huis instellen via je smart phone bedienen is al niet nieuw meer. Ook is het al mogelijk om met je smartphone te zien wat er nog in je koelkast ligt, hoe lang het nog houdbaar is en welke gerechten je ermee kan maken. Mis je iets? Dan kan deze ‘slimme’ koelkast dat zelf via internet bijbestellen. Ook de wasmachine en oven zijn koppelbaar met je smart phone. Zo kun je binnenkort van achter je bureau controleren of er nog melk is, de oven alvast voorverwarmen of een wasje aanzetten. Zelfs op afstand koken behoort tot de mogelijkheden! Met een speciale app kun je digitale recepten downloaden, en de app geeft de bereidingsmethode, -­‐tijd en -­‐temperatuur door aan het apparaat. Je hoeft alleen de ingrediënten er maar in te stoppen en de keukenrobot doet de rest

Deze vraag wordt momenteel beoordeeld

De vraag wordt momenteel beoordeeld door het bedrijf. Er kunnen daarom geen nieuwe ideeën ingediend worden.

 

Ideeën van anderen

 • Anoniem

  Heeft een idee geplaatst

  6 jaar geleden
 • Anoniem

  Heeft een idee geplaatst

  6 jaar geleden
 • Anoniem

  Heeft een idee geplaatst

  6 jaar geleden

Anoniem

27-07-2014

Internet op de muur

Anoniem

27-07-2014

de plinten van de vloeren zijn voorzien van een zuigsysteem. Dit zuigt continu het stof op (dat zich uiteindelijk toch altijd in de hoeken verzamelt), maar zorgt ook voor de luchtcirculatie.

Anoniem

27-07-2014

mensen kweken hun eigen voedsel in huis. dit kunnen de standaard groenten van nu zijn, maar denk ook aan eetbare insecten. uiteraard zullen de producten gekweekt worden in een compleet zelfregulerende omgeving, zodat men er weinig omkijken naar heeft.