Hoe het werkt

Zoek naar vragen

Zoek naar vragen

Creëer gratis je persoonlijke Seezers account en blader door de vragen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Zoek naar vragen

Stuur je idee in

Omschrijf je goede idee zo kort en duidelijk mogelijk en vertel het bedrijf waarom jouw idee zo goed is. Een idee insturen kan in slechts 20 seconden!

Zoek naar vragen

Win prijzen

Lever zoveel ideeën in als je kan bedenken en maak kans op fantastische prijzen. Houd je mailbox en de website dus goed in de gaten!

Wall of Fame

De beste ideeën op vraagstukken worden beloond met een prijs. Deze worden door de organisatie die de vraag plaatst bepaald. Winnaars worden automatisch per mail op de hoogte gebracht van hun gewonnen prijs. Daarnaast ontvangen ze een digitale winnaars-cheque. Deze cheque kun je uitprinten of digitaal tonen zodat je aan iedereen kunt laten zien dat jij gewonnen hebt!

Heb je gewonnen? Stuur ons een foto van jezelf met de cheque en wij kiezen maandelijks de leukste inzending. Deze foto krijgt een plek in onze Wall of Fame! Bekijk hieronder de winnaars die je voor zijn gegaan.

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

Over Seezers

Op Seezers, the idea brewery, krijg jij de kans om creatieve ideeën te bedenken voor bedrijven in de productontwikkeling. Door middel van crowdsourcing krijgen bedrijven nieuwe, frisse, out-of-the-box productideeën. Bovendien kun jij precies aan ze vertellen wat voor product jij zou willen! Het insturen van een idee kan in slechts 20 seconden! Zo zorgen we dus samen voor meer innovatie. Dus wil jij meedenken aan producten en aan het begin van nieuwe innovaties staan? Of wil je gewoon creatief bezig zijn en kans maken op mooie prijzen? Meld je dan aan, join the crowd en start brewing!

Onze diensten

Innovatie vraagstukken plaatsen

Op kennisplatform Seezers kun je eenvoudig vraagstukken plaatsen en ontvang je frisse ideeën van mensen die iedere dag met passie en enthousiasme na willen denken over innovatievraagstukken van organisaties.

Innovatie realiseren

Moeite met de realisatie van je innovatie? Wij werken landelijk met vele organisaties en professionals waar we jou graag mee in contact brengen! Op deze pagina leggen we uit hoe we innovaties realiseren!

Seezers Whitelabel

Wil je innovation-as-a-service bij je klanten aan kunnen bieden middels een gepersonaliseerd 'seezers'-platform? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden op deze pagina over Seezers Whitelabel!